Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC considera que l’Ajuntament de Vilafranca ha d’oferir casals d’estiu inclusius

Es tracta d’una demanda que fa anys que plantegen els republicans. Consideren que entrats ja el mes de maig, l’Ajuntament fa tard per publicar un catàleg d’activitats per a infants i joves.

Els republicans exposa que fa anys que proposen casals inclusius, que siguin accessibles a tota la població, independentment de la seva situació socioeconòmica i d’altres circumstàncies específiques. ERC té constància que les Associacions de Famílies d’Alumnes han rebut una proposta de conveni per a l’organització dels casals d’estiu en les diferents escoles públiques de Vilafranca, un conveni que com a principal grup de l’oposició, ERC també ha demanat a la regidora d’Educació, però que encara no ha rebut.

Des d’ERC sospiten que aquesta manca de transparència indica que als Casals d’Estiu no es garantirà la inclusivitat i que les subvencions destinades a alumnes amb Necessitats Educatives Especials no seran les suficients per a poder oferir un servei més personalitzat als infants, amb servei de vetlladors. Salvador Campamà

Des d’ERC recalquen que, una vegada més, el govern arriba tard i lamenten que no s’hagi publicat tota l’oferta d’activitats de lleure per a infants i joves a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: