Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Dansòmetre acaba amb bones sensacions i ganes de recuperar la normalitat

El Dansómetre ha portat a Vilafranca diverses propostes al voltant del 29 d’abril, el dia mundial de la dansa.

Després de l’espectacle inaugural, ‘Cafuné’, de la companyia Du’k’to, que va tenir lloc al pati de l’Escorxador, arribava el torn aquest divendres d’Aina Alegre i el seu ‘Estudi 3’. La ballarina i coreògrafa vilafranquina presentava a Cal Bolet una performance creada a partir d’un recull de converses amb persones vinculades al Ball de Pastorets de Vilafranca.

‘Estudi 3’ precedia la particular adaptació de la Lolita de Nabokov que la companyia La Taimada portava a escena. Amb ‘Lo.Li.Ta’, la Taimada defuig dels significats estereotipats i suggereix sonoritats i imatges ocultes. La interpretació anava a càrrec de Morgane Viennet i Jordi Cabestany, sota la direcció d’Olga Álvarez i el mateix Jordi Cabestany.

Álvarez reivindicava la importància de la dansa més enllà de la celebració del dia mundial.

El Dansòmetre acabava diumenge amb l’espectacle del Ballet de Barcelona ‘Mixed bill’, també al teatre Cal Bolet i amb la participació de la vilafranquina Marina Solé, qui destacava la varietat d’estils de la proposta.

Des del Servei de Cultura valoren en positiu aquesta nova edició del Dansòmetre adaptada a la situació sanitària tot esperant poder recuperar la presencialitat i, sobretot, l’activitat al carrer de les escoles de dansa de la vila.

El Dansòmetre ha obtingut una bona resposta del públic, amb un 80% de l’aforament permès complet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: