Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Acció per netejar els boscos de Torrelavit

Acció per netejar els boscos de Torrelavit

El dia 22 de maig es durà a terme una acció, amb la col·laboració de l’ADF, per netejar una zona de bosc del municipi i ajudar a preservar l’entorn.

L’Ajuntament de Torrelavit ha preparat una jornada de neteja de boscos pel proper dissabte 22 de maig.

Des de la regidoria de medi ambient, amb la col·laboració de l’ADF local, s’ha escollit una zona de bosc del municipi per anar a netejar. Mentrestant pels més menuts de la família s’ha preparat una activitat relacionada amb el tema per conscienciar-los de la necessitat de respectar i cuidar el nostre entorn més proper, que es realitzarà a peu de bosc i estarà dirigida per tècnics de la Diputació. Es tracta del Joc de la soca.

L’activitat és gratuïta, tot i que tothom que hi vulgui participar cal que faci una inscripció prèvia trucant al Casal de Cultura de Torrelavit. L’Ajuntament convidarà a esmorzar a tots els participants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: