Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Jordi recupera l’ambient festiu malgrat les mesures de prevenció per la Covid

La rambla de Sant Francesc acull avui durant tot el dia aquestes parades de llibres, amb la voluntat de recuperar una certa normalitat en la celebració d’una festivitat tant tradicional com Sant Jordi

Una rambla únicament amb llibreries professionals, que es mostraven malgrat totes les restriccions i mesures, satisfets de poder celebrar Sant Jordi amb una certa normalitat.

La sensació de voler recuperar la normalitat després d’un any complicat és present entre les llibreries. Destaquen que s’ha notat també l’antelació amb molta gent ha fet les seves comandes.

Aquesta demanda esglaonada ha permès també que es puguin apuntar ja alguns dels llibres que previsiblement es poden trobar entre els més venuts aquest 2021.

Maria Barbal, Xavier Bosch i Jaume Cabré serien els autors més demandats per exemple La Cultural.

A L’Odissea coincideixen amb Xavier Bosch; però hi apunten també el llibre d’Oriol Mitjà.

El matí ha estat més tranquil del que es preveu la tarda, però tot i així en alguns moments s’han format cues a l’entrada per tal de mirar de garantir l’aforament dins del recinte perimetrat.

El bon temps ha acompanyat aquest matí, i es preveu que durant tot el dia l’afluència a la rambla sigui constant. Posant de manifest les ganes de tornar a celebrar la festa de Sant Jordi a Vilafranca i comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: