Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Portes obertes i preinscripció curs 2021-2022 llars municipals d’infants de Vilafranca

Portes obertes i preinscripció curs 2021-2022 llars municipals d’infants de Vilafranca

Les quatre llars d’infants municipals de Vilafranca obriran el període de preinscripció entre el 10 i el 21 de maig. El proper 14 d’abril es fa una reunió telemàtica per a les famílies interessades.

El proper dimecres 14 d’abril, a les 6 de la tarda, hi ha prevista una reunió telemàtica adreçada a totes les famílies que han de presentar la sol·licitud de preinscripció a les llars municipals d’infants. Les famílies interessades es poden apuntar fins al 13 d’abril, enviant un correu electrònic a l’adreça . El dia 14 d’abril les persones apuntades rebran un correu electrònic amb l’enllaç a la reunió.

En aquesta sessió s’informarà de tots els aspectes relacionats amb el funcionament de les llars d’infants, el projecte educatiu i el procés de preinscripció i es podran resoldre tots aquells dubtes i inquietuds amb les directores de les llars d’infants.

En cas de no poder accedir a la sessió informativa telemàtica, excepcionalment s’oferirà una sessió presencial a cada llar d’infants per resoldre dubtes, en trobades a l’exterior, sense entrar a l’interior de l’edifici, en grups de màxim 10 persones i sempre amb cita prèvia. En ser l’aforament limitat, només es podrà apuntar una persona per família.

Cal apuntar-se a l’enllaç que es troba a la web del departament d’educació de l’Ajuntament de Vilafranca.

El període de preinscripció a les llars pel curs 2021-2022 serà del 10 al 21 de maig, ambdós inclosos.

La tramitació s’activarà el dia d’inici de la preinscripció i cal fer-la de forma telemàtica a través la seu electrònica de la web municipal, www.vilafranca.cat.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: