Dimecres, 12 de Maig de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gelida s’ha despertat amb la presència de furgons dels Mossos en un operatiu antidroga

De la mateixa manera que ahir a Vilafranca del Penedès, avui al matí a Gelida s’ha vist un fort desplegament policial.

També com ahir, en el marc d’un operatiu per desarticular un entramat criminal dedicat al tràfic de marihuana. En aquesta ocasió amb col·laboració també de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil, fent entrades a diferents localitats de l’entorn metropolità de Barcelona. A Gelida el cap de setmana ja hi va haver presència policial per l’apunyalament d’un jove. Però en aquesta ocasió es tractava d’un altre cosa. Per això l’Ajuntament ha explicat per xarxes socials que els Mossos d’Esquadra estaven efectuant una actuació programada al seu municipi. Per aquest motiu, informaven que els registres als carrers Mestre Joaquim Llopis i Vicenç Perelló no tenien cap relació amb el lamentable succés del cap de setmana.

En relació a l’operatiu d’aquest matí a Catalunya hi ha almenys 10 detinguts en el dispositiu en l’àmbit del tràfic de marihuana amb una desena d’entrades a les poblacions de Barcelona, Sant Vicenç dels Horts, Martorell, Hospitalet, Castellbisbal i Gelida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: