Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds preparen una actuació castellera per a finals de juny

La colla té previst començar els assaigs grupals el proper 7 de maig.

Ja fa un temps que la canalla dels Castellers de Vilafranca està assajant a la nau de Cal Figarot i ara, tenint en compte la bona evolució de la pandèmia, els Verds volen començar els assaigs grupals de la colla. La data d’inici d’aquests assaigs està prevista pel proper 7 de maig i el passat divendres l’equip tècnic es va reunir per acabar d’establir el protocol de la tornada. El president dels Verds, Carles Mata, explicava com ho estan treballant.

Els Castellers de Vilafranca també estan en conversa amb un ajuntament de la comarca per a fer una actuació a finals de juny, per tant seria la primera actuació castellera després de més d’un any en blanc. La hipotètica actuació que preparen els Verds per finals de juny es faria seguint mesures de seguretat sanitària com és l’ús de la mascareta o fent test d’antígens en l’assaig previ així com el mateix dia de l’actuació. La colla, juntament amb aquest municipi, estan preparant un pla d’actuació que el mateix consistori farà arribar al Procicat per a que sigui aprovat i poder tirar endavant l’esdeveniment. Segons avançava Carles Mata la idea seria portar com a mínim castells de 7 en aquesta actuació.

D’altra banda, els administradors de la Festa Major de Vilafranca van posar parada al mercat de dissabte per a vendre marxandatge i, sense avançar cap detall, ens van explicar que com és lògic tenen present les diades castelleres. Ho explicava Pere Nin. El que sí han deixat clar els administradors és que no tenen cap idea encara de com serà Sant Fèlix.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: