Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilapensa culmina una setmana de reflexió amb èxit d’audiència

El Vilapensa va arrencar el dilluns 12 d’abril i durant vuit dies ha comptat amb un seguiment exhaustiu per part de Penedès TV amb l’emissió en directe de les principals conferències del festival, tant per la TDT com en streaming a través de la pàgina web.

Aquest dilluns al vespre, el Vinseum va acollir la darrera conferència del festival Vilapensa, que portava per títol ‘Epíleg: Auschwitz i el silenci de Déu?’. El teòleg i monjo de Montserrat Manel Gasch i el rabí principal de la comunitat israelita de Barcelona Daniel Askenazi van reflexionar al voltant del mal i de l’existència de Déu i si són compatibles.
El Vilapensa va arrencar el dilluns 12 d’abril i durant vuit dies ha comptat amb un seguiment exhaustiu per part de Penedès TV amb l’emissió en directe de les principals conferències del festival, tant per la TDT com en streaming a través de la pàgina web.
Les dades indiquen un èxit de seguiment. Durant aquests dies, una estimació de 15.000 persones diàries ho han seguit a través de la seva Smart TV. Un total de 43 països han seguit el Vilapensa en streaming a partir de la pàgina web i més de 800 persones ho han consultat a la carta.
El director del Vilapensa, Jordi Sàbat, feia un balanç molt positiu i donava les gràcies. A l’acabar l’última conferència Sàbat, a més, emplaçava als assistents a la propera edició que abordarà el tema del desig i la passió.

En el marc del festival, encara hi ha en marxa un parell d’exposicions. D’una banda, la proposta sonora ‘Dimonis’ de cabosanroque a la Sala dels Trinitaris fins al 9 de maig i ‘Profanadors de llum’ amb obres de la col·lecció de la Fundació Vila Casas a la Capella de Sant Joan fins al 16 de maig.
A més, el proper divendres 23 d’abril, Dia de Sant Jordi, Penedès TV emetrà la lectura dramatitzada ‘El Visitant’ d’Éric-Emmanuel Schmitt amb Clara Cols, Joan Marc Galimany, Lluís Laguna i Josep M. Pujol. Ho podreu veure a les 7 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: