Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Diabòlic torna amb un acte inicial que serà retransmès en directe per Penedès TV

El Ball de Diables de Vilafranca organitza una nova edició del Diabòlic, amb un acte inicial que es podrà seguir en directe per Penedès TV

La tretzena edició del Diabòlic serà atípica i estarà marcada per les restriccions a causa de la pandèmia de la Covid-19. Però, tot i les limitacions, molts dels actes seran presencials.

L’acte inicial serà el 30 d’abril a les 19h de la tarda, amb la presentació dels tocs de tabal pel canal de Spotify del ball. A les 20:45h, es podrà seguir per Penedès TV en directe el programa especial ‘Diabòlic PTV’ i, seguidament, la presentació del documental ‘El Diabòlic’.

D’altra banda, l’1 de maig tindrà lloc ‘El teu Diabòlic’, una activitat dirigida a infants i joves de 10 a 16 anys en la qual podran viure l’experiència de petar una carretilla vestits de Diables i acompanyats del so dels tabals. Serà necessari inscriure’s prèviament en aquest formulari i anar-hi acompanyat d’una persona adulta.

Des del Ball de Diables refermen que la cultura és segura i per això han apostat per tirar endavant actes presencials com aquest.

També hi haurà, de manera paral·lela, una exposició i una gimcana. L’exposició ‘Retrats sota el Foc’, a càrrec de DGC Fotografia, es podrà visitar al Fòrum Berger Balaguer del 29 d’abril al 13 de juny. I la Gimcana de QRs serà una prova itinerant pel centre de la vila amb preguntes sobre el Ball de Diables que es podrà fer individualment o en grup. La gimcana estarà instal·lada del 23 d’abril al 9 de maig i serà necessari un telèfon mòbil per a poder escanejar els diferents codis QR.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: