Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El conte ‘Una primavera diferent’ arribarà a tots els infants de Vilafranca per Sant Jordi

El conte és l’edició en paper del conte virtual que l’any passat, en ple confinament, l’Ajuntament va presentar per agrair l’esforç, la paciència, la responsabilitat i l’actitud positiva dels infants.

Aquest dimarts s’ha repartit per totes les escoles de Vilafranca el conte ‘Una primavera diferent’, editat per l’Ajuntament de Vilafranca, escrit per Roser Rojas i Agustí Roig, i amb il·lustracions de Nenén. El conte, que rebran uns 4.800 infants escolaritzats a Vilafranca entre P3 i 6è, és l’edició en paper del conte virtual que l’any passat, en ple confinament, l’Ajuntament va presentar per agrair l’esforç, la paciència, la responsabilitat i l’actitud positiva dels infants de la ciutat en aquells moments complicats. Per això, ara, coincidint amb la Diada de Sant Jordi, un any després, es fa arribar el conte a tots els infants a través de les escoles. El conte es basa en les cartes que s’intercanvien una família de 4 membres (una mare, un pare, una filla i un fill) i l’avi dels infants, explicant les seves vivències personals en temps de confinament cadascú des de casa seva. El conte consta de textos, que han anat a càrrec d’Agustí Roig i Roser Rojas, i d’il·lustracions de la dibuixant i il·lustradora vilafranquina Nenén.
El conte està pensat per explicar-lo, però també per poder pintar-ne diverses pàgines. També hi ha unes planes on es poden retallar uns titelles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: