Dilluns, 22 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Claustre dels Trinitaris va acollir dissabte els concerts de l’Escola Muncipal de Música

Hi van actuar un combo, un grup de clarinets i dues big bands.

Aquest dissabte al matí, els alumnes de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet van actuar a l’aire lliure al Claustre dels Trinitaris. Es tractava d’una proposta oberta al conjunt de la Vila, tot i que van prioritzar l’assistència de les famílies. Hi van actuar un combo, un grup de clarinets i dues big bands. El director de les big bands, Àlex Cassanyes, explicava que enguany ha estat un curs especialment complicat.

L’Escola Municipal de Música obrirà el període de preinscripcions de cara a la setmana vinent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: