Dijous, 25 d'abril de 2024

Xènia Benach posa rumb a Polònia per disputar l’Europeu indoor

Benach, inclosa al grup de 35 atletes que participaran al Campionat d’Europa indoor que es celebra aquest cap de setmana a Torun (Polònia).

Del 4 al 7 de març, la ciutat polonesa de Torun acull el Campionat d’Europa d’Atletisme Indoor, amb la participació destacada de l’atleta vilafranquina, Xènia Benach. En el Campionat d’Espanya, celebrat fa dues setmanes a Madrid, Benach va coronar-se com a campiona estatal absoluta en la prova de 60m tanques.

Cap de setmana rodó, ja que en les semifinals va completar una espectacular cursa, imposant-se amb claredat i aconseguint la 7a millor marca espanyola i el record de Catalunya amb un temps de 8.10. Amb aquesta millor marca personal també va assolir la mínima absoluta per a aquest Campionat d’Europa.

Benach formarà part de l’expedició espanyola de 35 atletes que posarà rumb a Torun, a Polònia, per participar a l’Europeu aquest cap de setmana. Per la prova de 60m tanques, l’acompanyaran les atletes Teresa Errandonea i Caridad Jerez, amb qui va disputar-se el títol estatal en la final de fa dues setmanes.

Els horaris de la prova femenina de 60m tanques són els següents: la ronda prèvia serà dissabte a les 12:10; les semifinals, diumenge a les 13:30h, i la final a les 17:30h.