Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca s’ha sumat a l’Hora del Planeta

Es van apagar els llums d’edificis significatius per cridar l’atenció sobre el problema del canvi climàtic i la pèrdua de biodiversitat

Aquest dissabte Vilafranca es va sumar a l’esdeveniment mundial anomenat l’Hora del Planeta que consistia en apagar els llums dels edificis significatius durant una hora. Es tractava d’un gest simbòlic per cridar l’atenció sobre el problema del canvi climàtic i la pèrdua de biodiversitat. A Vilafranca, concretament, es van apagar els llums de la façana de la Casa de la Vila i també del campanar de la basílica de Santa Maria. El consistori també feia una crida als ciutadans i ciutadanes perquè tanquessin els llums de les seves llars. D’altra banda, per tal de sumar-se a l’esdeveniment “L’Hora del Planeta” i contribuir a la lluita contra el canvi climàtic, els mercats municipals van dur a terme diferents accions que suposen donar continuïtat també a la campanya “Adéu plàstics!”. Així, es premiava les persones que anessin a comprar als mercats municipals de la Carn i de Sant Salvador o al mercat no sedentari dels Dissabtes i no demanessin bossa entrant en el sorteig de 36 carretons de la compra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: