Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Varias tornarà a ser entrenador del Noia Freixenet la propera temporada

L’actual entrenador del Calafell tornarà a entrenar l’equip de Sant Sadurní un any després de la seva marxa.

Pere Varias tornarà a ocupar la banqueta del Club Esportiu Noia Freixenet la propera temporada, un any després de la seva marxa, segons ha anunciat el propi club. Es tracta de la primera incorporació oficial pel projecte esportiu del Noia de cara a la temporada 2021/2022. L’anunci s’ha produït hores després que el seu actual club, el Calafell, anunciés el seu adéu.

El tècnic sadurninenc, actualment entrenador del Calafell va començar la seva etapa com a entrenador l’estiu del 2011 precisament al mateix club on està ara, amb un equip recent pujat a l’OK Lliga. Després de passar pel Vendrell, Varias va iniciar la seva primera etapa al Noia l’any 2015.

D’aquesta primera etapa al Noia Freixenet, destaca la classificació del conjunt sadurninenc pels quarts de final de la Lliga Europea (2018/19), la quarta posició assolida a l’OK Lliga durant dues temporades seguides i la classificació per tres edicions més de la Copa del Rei (2016, 2018 i 2019).

La temporada passada, amb Varias al capdavant, el Noia va quedar tercer classificat de l’Ok Lliga i va arribar a la darrera jornada de la fase de grups de la Lliga Europea amb la possibilitat d’accedir als quarts de final. L’equip també va classificar-se per la Copa del Rei com a cap de sèrie, torneig que finalment no es va poder disputar pel Coronavirus.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: