Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès TV estrena nou format i imatge en els seus informatius a partir de dilluns

Es podrà veure un nou plató, nous uns grafismes i canvis en els continguts

Seguint amb els canvis i la nova programació que està impulsant Penedès TV, a partir del proper dilluns 15 de març també es podran observar novetats als informatius del migdia, del vespre i també al programa Les Noticies de la Setmana que s’emet els dissabtes i diumenges. Tal i com explica el director de Penedès TV i Ràdio Vilafranca, Joan Beumala, es tracta de fer un pas endavant i fer molt més atractiu un dels programes amb més audiència de la cadena.

També es vol diferenciar l’informatiu del migdia i del vespre amb el to utilitzat. Els presentadors continuaran sent Josep Maria Soler als migdies, Caterina Tallón als vespres i Sergi Ansón els caps de setmana amb el programa les Noticies de la Setmana. Beumala, i tot l’equip, esperen que els espectadors i espectadores segueixin confiant en Penedès TV com fins ara.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: