Dissabte, 4 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca i Mas Albornà signen un nou contracte per a la neteja viària

La neteja viària és el contracte amb un import més elevat que té externalitzat l’Ajuntament amb un import de 1.589.000 euros.

L’Ajuntament de Vilafranca ha signat amb la Fundació Privada Mas Albornà el nou contracte per a la prestació del servei de neteja viària a Vilafranca que des de l’any 2010 gestiona l’entitat. El tinent d’alcalde de Serveis Centrals i Hisenda, Aureli Ruiz, ha posat de relleu que la neteja viària és el contracte amb un import més elevat que té externalitzat l’Ajuntament amb un import de 1.589.000 euros i també el fet que “el 85% dels contractes externs de l’Ajuntament són amb empreses d’inserció o centres especials de treball, cosa que converteix l’administració local en capdavantera en la matèria. Ruiz es mostrava satisfet amb l’acord.

Per la seva banda, el president el patronat de la Fundació Mas Albornà, Martí Solé, també es mostrava agraït i satisfet. El president de Mas Albornà ha destacat també les novetats tècniques en els vehicles i material tècnic previstes en el nou contracte per ser més eficients i menys contaminants.

La Fundació Mas Albornà és una organització sense ànim de lucre, arrelada al Penedès, que treballa des de 1969 per a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, trastorn mental i risc d’exclusió, oferint atenció assistencial, un lloc on viure, un suport i acompanyament personalitzat en la seva vida diària. També ofereix una feina digna, amb la creació d’oportunitats d’inserció comunitària i laboral a través d’una variada oferta de serveis a les empreses i Ajuntaments. El contracte del servei de neteja viària a Vilafranca suposa donar feina a 37 persones de Mas Albornà.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: