Dijous, 30 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament de Sant Sadurní aprova un paquet d’un milió d’euros per a inversions

L’Ajuntament de Sant Sadurní aprova un paquet d’un milió d’euros per a inversions

Amb aquesta aportació es podrà fer front a diferents projectes que pretenen millorar equipaments i serveis d’atenció a la ciutadania.

El ple de Sant Sadurní va aprovar aquest dimarts en la sessió ordinària corresponent al mes de març una incorporació al pressupost d’1.008.415 euros, que provindran del romanent de tresoreria i que permetran afrontar diversos projectes i compres que es destinaran principalment a la millora dels equipaments i a l’espai públic.

El PP es va abstenir de participar en el debat, per possible conflicte d’interessos, i el PSC va expressar el seu malestar perquè la relació d’inversions no incorporava cap de les seves propostes votant-hi en contra.

Alguns dels principals projectes que s’abordaran seran millores a les escoles bressol municipals, l’arranjament i condicionament de Can ferrer del Mas; una millora en l’enllumenat que compta també amb fons europeus; la instal·lació d’una cuina al Centre Vilarnau; la millora al Parc de la Rambla, o les obres del pavelló de l’Ateneu, així com inversions informàtiques i per a l’impuls de l’Administració electrònica, entre d’altres.

A banda, es va donar llum verda per a l’estacionament regulat a la zona blava. Una vegada es posi en marxa el nou model, s’haurà de situar al vehicle de manera visible des de l’exterior, permetent un estacionament gratuït de mitja hora.

També va rebre el suport unànime el reglament del registre municipal d’entitats i associacions, així com el d’adjudicació i gestió d’habitatges de que disposi l’Ajuntament i que pugui oferir temporalment en situacions d’emergència, o l’ordenança de subvencions.

La CUP va votar en contra de l’ordenança reguladora del servei del Casal d’Estiu i va recordar la seva aposta per la tarifació social en les taxes municipals. El regidor d’Hisenda, Carles Del Amor, va avançar que es mantindran les cinc setmanes de Casal i que l’Ajuntament cobrirà un 60% del cost.

Posteriorment també es va validar el sistema d’accés i barem de puntuació. La regidora de Joventut, Marta Csstellví, va explicar que s’oferiran 415 places de Casal d’Estiu, i que els barems establiran una prioritat per als nens i nenes empadronats al municipi, així com la celebració d’un sorteig públic, per evitar donar preferència a l’ordre de presentació de sol·licituds.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: