Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La FEGP i la Mancomunitat signen un conveni de col.laboració

La Mancomunitat Penedès Garraf i la Federació Empresarial del Gran Penedès treballaran plegades per afavorir als emprenedors del territori.

Les dues entitats han signat un conveni amb el qual aquests nou emprenedors tindran un seguit d’avantatges. A partir d’ara els emprenedors que han creat la seva empresa amb l’assessorament del servei d’iniciatives econòmiques de la Mancomunitat Penedès-Garraf tindran la quota de la federació empresarial gratuïta durant el primer any i bonificada amb el cinquanta per cent el segon.
El president de la Mancomunitat, Sergi Vallès, destaca que l’objectiu és ajudar als autònoms.
Per la seva banda la presidenta de la FEGP, Neus Lloveras, indica que s’ha volgut transmetre la importància que té per l’economia de la zona l’activitat dels emprenedors.
L’any passat, la mancomunitat va atendre més de mil vuit-centes consultes relacionades amb la creació de nous projectes empresarials, de les quals va tramitar cent noranta cinc altes, trenta una en forma de societat i cent seixanta quatre com a nous autònoms.
La federació empresarial ha editat una guia amb la qual els emprenedors que s’incorporin a l’entitat podran identificar els serveis que tenen al seu abast.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: