Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La fase final de l’Eurolliga d’hoquei patins es disputarà a Luso (Portugal)

Encara queda per confirmar si enguany es disputarà la la segona categoria europea. Si abans de diumenge no hi ha cap equip interessat en acollir la final, la Europe Cup serà suspesa.

Pel que fa a l’hoquei Europeu, s’ha confirmat el format final de l’Eurolliga i també la seu on es disputarà. Serà a la localitat portuguesa de Luso. Finalment, el format de tres grups de tres equips, entre els quals es troba el Noia, és mantindrà i la novetat serà que els segons de cada grup farien una fase per decidir el quart semifinalista.

D’altra banda, s’ha ampliat el termini per sol·licitar l’organització de la final a set de la Europe Cup. Segona categoria de l’hoquei continental en què participa el Calafell. El termini va acabar el 20 de març sense que cap dels set participants volgués ser l’organitzador. Si aquest diumenge a la mitjanit no hi ha cap candidat, s’anul·larà la Europe Cup d’aquesta temporada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: