Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es desconvoca la vaga del servei de recollida de residus a l’Alt Penedès i Garraf

El Comitè d’Empresa i representants de Fomento de Contratas y Construcciones han arribat aquest matí a un acord.

L’acord recull un increment de salaris del 0’6% aquest any amb efectes de l’1 de gener, i un increment del 0’4% l’any vinent, que servirà de base de negociació dels increments que es puguin acordar el 2022.
Tenint en compte la situació actual de la flota de vehicles es proposa una reunió conjunta amb la Mancomunitat Intermunicipal del Penedès i Garraf abans del 31 de juliol amb la finalitat d’estudiar la possibilitat d’incorporar nous vehicles amb la major brevetat.
Davant d’aquest acord el comitè desconvoca la vaga indefinida que havia de començar el proper dilluns 29 de març.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: