Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds afronten el 2021 amb il·lusió i l’esperança de poder reprendre l’activitat castellera

Després d’un any en blanc, i conscients de la dificultat d’aquest 2021, els Castellers de Vilafranca volen mantenir l’esperit i l’ànim dels castellers per tornar a plaça el més aviat possible.

El 2020 va ser un any totalment nul pel que fa a l’activitat castellera, i tot apunta que aquest 2021 no variarà gaire davant de la situació de pandèmia que estem vivint. Els Castellers de Vilafranca van escollir l’any passat la junta que ha de dirigir la colla fins el 2024, i malgrat que van tenir un primer any complicat encaren aquest segon any de mandat amb la màxima il·lusió. Ivó Jordà, sots-cap de colla dels Verds, parla d’optimisme, però també d’anar fent sobre la marxa i a l’espera de veure fins on es podrà arribar aquest 2021. Conscients que ara per ara tornar a portar castells a plaça serà complicat, Jordà explica que la junta ha buscat en aquest temps mantenir l’activitat social i fer en la mesura del possible accions per mantenir el to físic dels castellers.

Al llarg del curs passat un dels reptes va ser continuar mantenint el contacte amb la gran massa social que te la colla, i l’esperit casteller tot i la impossibilitat de fer assaigs i actuacions. Malgrat que aquest any la previsió de poder tornar ni que sigui a fer assaigs és encara lluny, Jordà apunta que tenen la percepció que hi ha ganes de tornar a fer castells.

Ara per ara, els espais de les colles sembla que trigaran encara a tornar a omplir-se d’activitat castellera. S’hauran de conformar amb acollir en la mesura que sigui possible activitats culturals que ajudin a mantenir un cert caliu social a l’espera de poder tornar a posar-se la faixa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: