Dijous, 20 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Teatre Casal reconegut i acreditat com a Espai de Cultura Responsable per la Generalitat

El Teatre Casal reconegut i acreditat com a Espai de Cultura Responsable per la Generalitat

Ha estat inclòs al cens d’Espais de Cultura Responsable per part del Departament de Cultura, atès que compleix una sèrie de requisits d’espai cultural segur com ara pluralitat, salut o llibertat.

Aquest dilluns 8 de març, el Teatre Casal va ser inclòs i reconegut al cens d’Espais de Cultura Responsable. Un cens creat pel Departament de Cultura de la Generalitat en el marc de les accions per acompanyar el sector de la cultura i les arts en la represa de l’activitat i amb l’objectiu de donar seguretat al públic i prestigi als espais i als equipaments culturals.

La inscripció en aquest cens té caràcter voluntari i no és un requisit imprescindible per al normal funcionament dels espais i equipaments culturals, però és un element important més que mostra la implicació del sector cultural amb principis bàsics de la nostra societat com la salut, la inclusió, la pluralitat, el respecte o la llibertat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: