Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Digittecnic Vilafranca es desplaça a Astúries per jugar contra l’Areces

Els de Toni Porta tornen a jugar fora de casa en el tram decisiu de la temporada.

Aquesta jornada el Digittecnic Vilafranca torna a jugar a casa per segona setmana consecutiva, ho farà a la localitat asturiana de Grado, davant l’Areces. Després de la victòria davant del Capellades per 3-6, els vilafranquins visiten un equip amb una trajectòria irregular.

Després d’un inici esperançador de la segona volta, l’Areces sembla haver perdut pistonada en els seus darrers partits, amb dures derrotes davant el Manlleu per 2-8 i per 13-4 contra el Sant Just. Això sí, el partit contra el Capellades va deixar clar que qualsevol equip pot plantar cara, independentment de la seva classificació.

L’equip de Toni Porta està en plena disputa per l’ascens a la màxima categoria de l’hoquei patins. A 7 jornades pel final és impossible predir el desenllaç d’una lliga que està sent apassionant. Aquesta jornada també es juga el Sant Cugat – Sant Just, partit on el Patí tindrà l’ull posat. La setmana passada el Sant Cugat va esgarrapar un punt a la pista del líder empatant a 0-0 contra el Manlleu.

Dissabte a les 6 de la tarda, Areces – Digittecnic Vilafranca, en directe per Ràdio Vilafranca, amb la narració de Jaume Bové.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: