Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aclariment per la convocatòria a propietaris de finques limítrofs de Vilafranca i Olèrdola

Aclariment per la convocatòria a propietaris de finques limítrofs de Vilafranca i Olèrdola

S’estan fent convocatòries als propietaris de sectors limítrofs dels termes municipals de Vilafranca i d’Olèrdola per tal que puguin aportar informació per precisar els límits dels dos termes.

Aquesta actuació l’està duent a terme d’ofici la Generalitat, a través de l’Institut Cartogràfic, amb l’objectiu de disposar de la informació que puguin acreditar els propietaris amb l’objectiu, si s’escau, de modificar el límit del terme amb les adequacions que es considerin acreditades. D’aquestes consultes es poden derivar modificacions, que serien menors, de detall. L’Ajuntament de Vilafranca vol aclarir que no es tracta d’una iniciativa pròpia ni s’ha posat en marxa cap expedient de modificació dels límits del terme municipal, que té una tramitació diferent i que hauria de debatre i aprovar el ple municipal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: