Dissabte, 17 d'Abril de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Una xerrada contextualitzarà diumenge l’exposició ‘Desenterrant el silenci’

Una xerrada contextualitzarà diumenge l’exposició ‘Desenterrant el silenci’

La xerrada serveix de cloenda de l’exposició s’ha pogut veure aquests dies a la Capella i que a través de la història d’Antoni Benaiges tracta sobre la memòria històrica i les fosses comunes.

La Capella de Sant Joan acollirà aquest diumenge a les 12 del migdia la xerrada del periodista, escriptor i professor Francesc Escribano, com a cloenda de l’exposició ‘Desenterrant el silenci. Antoni Benaiges, el mestre que va prometre el mar’. La xerrada s’adreça a totes aquelles persones que vulguin aprofundir en el grans temes de l’exposició: fosses comunes, mestres i segona República, memòria històrica, i concretament la commovedora història d’Antoni Benaiges.

A través de les 32 fotografies de Sergi Bernal, aquest projecte expositiu no només intenta desenterrar la memòria de les fosses comunes de la Guerra Civil sinó que també intenta tancar la història d’una promesa incomplerta, la història del mestre Benaiges i els seus alumnes que mai van poder veure el mar de la mà del seu tutor, tal i com els va prometre després d’editar el quadern de “El mar”.

Per assistir a la xerrada d’aquest diumenge, cal inscriure’s prèviament a L’accés és gratuït, però per tal de garantir totes les mesures sanitàries, l’aforament serà limitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: