Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Roger Torrent defensa a Cal Figarot un projecte per «trencar amb 40 anys de sociovergència»

El fins ara President del Parlament de Catalunya i número 3 de la llista d’ERC a les eleccions, va estar present en l’acte celebrat a Cal Figarot aquest dissabte.

Aquest dissabte a la tarda, Esquerra Republicana ha celebrat un acte de campanya a Cal Figarot, local social dels Castellers de Vilafranca. Allà, els republicans han comptat amb la presència del fins ara President del Parlament de Catalunya i número 3 de la llista del partit per Barcelona, Roger Torrent.

En la seva intervenció, Torrent ha defensat el projecte del partit groc per a les properes eleccions del 14-F, un projecte que ha qualificat de «guanyador» i que, segons ell, ha de servir «per trencar amb 40 anys de governs sociovergents». Torrent comentava que el partit es troba davant d’una «oportunitat històrica» d’implementar un govern republicà a la Generalitat.

Roger Torrent també va descartar qualsevol pacte amb el PSC, model de partit que va titllar d’antagònic. L’acte celebrat a Cal Figarot es va poder realitzar de manera telemàtica i també presèncial, bona mostra del context actual, que també està condicionant els comicis del proper 14 de febrer.

En l’acte d’Esquerra, celebrat al pati de Cal Figarot amb l’aforament complet, també van intervenir els candidats republicans de l’Alt Penedès a les eleccions del 14 de febrer, Lluïsa Llop, Jordi Ramos i Montse Espinosa, i el candidat de Jovent Republicà del Penedès-Anoia, Oriol Casanellas.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: