Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Núria Graham inaugura aquest diumenge al Claustre dels Trinitaris la 8a edició de l’Hivernacle

L’edició d’enguany, marcada per les restriccions establertes per evitar la propagació de la covid19, arrencarà aquest diumenge al migdia.

Aquest cap de setmana torna l’Hivernacle a Vilafranca. L’edició d’enguany, marcada per les restriccions establertes per evitar la propagació de la covid19, arrencarà aquest diumenge al migdia amb un concert inaugural de luxe al Claustre dels Trinitaris amb Núria Graham. Divendres vinent, es recupera el concert de Pau Vallvé i Intana a l’Auditori amb entrades exhaurides i, al mateix espai, dissabte 27 al vespre els protagonistes seran Joan Colomo i Anna Andreu. Tot plegat, acabarà el diumenge 28 al migdia amb un concert cloenda amb Steven Munar & The Miracle Band i una de les noves promeses de l’electrònica, Núria Garcia, de nou al Claustre. Tot plegat amenitzat amb la música de fons de Brave Coast Djs, un clàssic de cada any.

El programador de l’Hivernacle, Carles Ribot, destaca que enguany hi ha molts artistes i una obertura estilística.

Encara queden entrades per alguns dels concerts i també hi ha disponible abonaments a una tarifa especial de 15 euros. Tota la informació amb dies, hores del concerts i preus a la pàgina web http://hivernacle.bravecoast.net

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: