Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès Verd ha celebrat la seva primera trobada verda a l’espai natural de La Serreta

L’organització, creada per tres joves penedesencs, té l’objectiu de netejar els espais naturals de la comarca.

Aquest dissabte, Penedès Verd va organitzar la primera trobada verda al Penedès per tal de recollir residus i deixalles d’entorns naturals. Aquesta primera activitat va tenir lloc a La Serreta, un espai boscós situat entre Vilafranca i Sant Miquel d’Olèrdola.

La iniciativa l’han tirat endavant tres joves de la comarca compromesos amb la natura després d’observar molta brossa en els diversos espais que normalment freqüenten a l’hora de fer esport. Ho explica Joan Morera, cofundador de Penedès Verd.

Una situació que es podria haver agreujat arran de la pandèmia, quan un major nombre de gent ha decidit sortir a fer esport o passejar per la natura. Des de Penedès Verd es plantejen anar canviant d’ubicació en properes trobades.

La trobada de dissabte es va organitzar seguint tots els protocols anti-Covid, amb l’afegit que l’activitat té lloc a l’aire lliure. Les persones interessades poden arribar al punt assignat i netejar la zona que desitgin. Els organitzadors fan una valoració positiva de la seva primera activitat i esperen anar creixent.

Des de Penedès Verd tenen previst seguir fent trobades periòdicament, amb la voluntat de fer-ne una al mes. Els residus recollits durant les trobades seran posteriorment gestionats per l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: