Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Neix Penedès Verd, un moviment per tenir cura del territori més proper

Neix Penedès Verd, un moviment per tenir cura del territori més proper

Penedès Verd és un moviment que ha nascut per organitzar trobades de recollida de residus.

La primera trobada verda organitzada per Penedès Verd tindrà lloc aquest dissabte de 9 a 13h a La Serreta, una zona molt propera a Vilafranca que està molt afectada per la quantitat de residus que s’hi estan acumulant darrerament. La trobada compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca.

Les persones que estiguin interessades a participar en aquesta primera trobada verda han de portar guants de roba, aigua, calçat de muntanya i una bossa pels residus. Tothom haurà de dur també la mascareta.

L’objectiu del moviment Penedès Verd és arribar a tota la població perquè sigui conscient de l’estat de la natura més propera i s’animi a col·laborar en la seva millora. S’hi pot contactar a través de les xarxes socials, @penedesverd, i a través del correu electrònic .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: