Diumenge, 25 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mercat d’hivern mogut pel FC Vilafranca

El FC Vilafranca incorpora el lateral dret Dani Sánchez i el porter Kilian Cañabate, qui enceta la seva segona etapa al club. També arriba el central Antonio Bioque.

Dies moguts a les oficines del degà penedesenc. El FC Vilafranca encararà el darrer tram de la temporada amb cares noves a la seva plantilla. S’incorporen el lateral Dani Sánchez, que acaba de tancar la seva etapa a l’Igualada, Kilian Cañabate, porter que iniciarà el seu segon període al Vilafranca, i el central Antonio Bioque.

En el cas de Sánchez, el seu fitxatge s’ha produït després de deixar l’Igualada, no sense polèmica. Sánchez va publicar una piulada en la qual s’acomiadava dels seus ex-companys i criticava durament la gestió per part de la directiva, titllant-la de surrealista i afirmant (textualment) que no es poden fer pitjor les coses.

Format al juvenil del Sant Andreu, el lateral dret de 32 anys acumula una trajectòria experimentada a la Tercera Divisió, i hi destaca la seva etapa al Terrassa, on va ser un jugador important entre el 2017 i 2019. El curs passat també va jugar mitja temporada a la Primera Divisió andorrana, a les files del Sant Julià.

Al Vilafranca també arriba Kilian Cañabate, porter que va vestir la samarreta del degà penedesenc en 27 partits entre 2015 i 2017, anys en que l’equip va disputar dos playoffs d’ascens a Segona B. Cañabate arriba procedent del Gramanet.

I dies després d’oficialitzar via xarxes socials les sortides de Gerard Moya i Guille Amor, segueixen les entrades i sortides al Vilafranca: deixen el club Nico Van Rijn, i Adrià Pladevall, que es trobaven cedits pel Lleida. També ha estat un fitxatge, en aquest cas de darrera hora, el del central de 19 anys, Antonio Bioque, que arriba procedent del Praviano i va fer-se oficial dimarts a la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: