Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les entitats de lleure educatiu a Vilafranca demanen poder reprendre l’activitat de forma total

La concentració estava organitzada per les quatre entitats de lleure educatiu de Vilafranca.

Dissabte a la tarda, les quatre associacions de lleure educatiu de Vilafranca van convocar una concentració a la Plaça de la Vila per tal de reclamar un afluixament de les restriccions que els permetin reprendre l’activitat en la seva totalitat. Una mobilització que també es va reproduir a diverses localitats de la geografia catalana.

En el cas de Vilafranca, davant de l’edifici de l’Ajuntament, s’hi va agrupar més d’un centenar de persones per donar suport a la protesta i recolzar la tasca dels esplais vilafranquins, que en els darrers temps han vist aturada la seva activitat, obligats per les restriccions sanitàries. Pares, mares, fills i filles, van adreçar-se a la plaça amb la voluntat de deixar clar que el lleure és segur.

En els darrers temps, l’esplai s’estava fent de manera telemàtica.

A la concentració, representants de cada entitat van llegir un manifest, i al final de l’acte, es van repartir guixos, per a que els més petits escrivissin els seus missatges al terra. Amb les noves mesures del PROCICAT, els esplais poden tornar a oferir activitat de manera presencial, però només a infants de cursos d’infantil i primària.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: