Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Instruccions per enterrar un pare’ omple Cal Bolet

‘Instruccions per enterrar un pare’ omple Cal Bolet amb una divertida reflexió sobre els rituals al voltant de la mort.

La producció de la Sala Flyhard ‘Instruccions per enterrar un pare’ arribava aquest diumenge al vespre al teatre municipal Cal Bolet amb l’aforament complet. Els creadors de l’obra ‘Ovelles’, Carmen Marfà i Yago Alonso, plantegen en aquesta ocasió les peripècies d’una família, una àvia, un pare i una filla, per aconseguir enterrar dignament l’avi, que acaba de morir, tot i no tenir els diners per pagar el funeral.

L’obra es va estrenar just abans de l’esclat de la pandèmia de coronavirus i ha anat tenint vida quan les restriccions ho han permès. Però la resposta del públic, tot i ser diferent segons la funció, sempre ha estat bona, com explicava Yago Alonso.

Els creadors de l’obra explicaven poc abans de la funció a Vilafranca que ‘Instruccions per enterrar un pare’ no planteja una reflexió sobre la mort en sí mateixa, sinó sobre com viuen la mort d’un ésser estimat persones de diferents generacions i quins rituals són els que consideren més adequats per acomiadar-se.

Tot plegat explicat amb l’humor quotidià que caracteritza les creacions de Marfà i Alonso i amb les interpretacions de Teresa Vallicrosa, Sara Diego i Eduard Buch.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: