Divendres, 23 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC denuncia la regidora d’Educació al Síndic de Vilafranca per ocultació d’informació

Els republicans van fer aquesta denúncia el mes de desembre i ara han iniciat els tràmits per denunciar-la davant la Comissió de Garantia del Dret d’Accés a la Informació Pública de la Generalitat.

Els republicans han fet públic un comunicat on expliquen que el desembre passat van denunciar davant del Síndic de Greuges de Vilafranca pel que consideren una mostra reiterada de manca de transparència i de rigor per part del govern.

Esquerra diu estar cansada de l’ocultació de dades públiques sobre educació que, de manera reiterada, porta a terme la regidora d’Educació Xell Montserrat. Una informació que expliquen en el comunicat han demanat de manera insistent en els darrers cursos en referència a qüestions com la distribució de l’alumnat amb necessitats educatives especials als diferents centres escolars de la vila, al repartiment dels ajuts a l’escolarització i a la bretxa digital entre altres temes.

Segons apunten, els consta que el Síndic ja s’ha posat en contacte amb el govern municipal. ERC també explica que han iniciat el procés per denunciar el cas davant la Comissió de Garantia del Dret d’Accés a la Informació Pública de la Generalitat, denunciant les dificultats per accedir a una informació que consideren tenen dret a conèixer i consideren que és una mostra de manca de transparència de l’equip de govern.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: