Diumenge, 26 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Procicat anunciarà properament les noves mesures anticovid amb aplicació a partir de dilluns

Dos dels sectors més afectats per les darreres mesures són el de la restauració i el comerç. La FEGP juntament amb altres entitats del territori reclama canvis en les restriccions vigents

El comitè executiu del Procicat anunciarà en les properes hores les noves mesures contra la Covid-19 que previsiblement contemplaran una certa relaxació de les restriccions. S’anunciarà doncs una nova tanda de mesures per contenir la pandèmia que comencen dilluns vinent. Aquesta flexibilització ha d’arribar arrel d’una evolució favorable de les dades epidemiològiques tot i que des de la conselleria de Salut demanen prudència perquè la pressió assistencial encara és alta. Dos dels sectors més afectats per les darreres mesures són el de la restauració i el comerç. Els restaurants demanen ampliar l’horari d’obertura i poder oferir sopars i els comerços volen obrir també els caps de setmana, entre altres peticions. La FEGP juntament amb una desena d’entitats del territori, entre elles Centre Vila i el Gremi d’Hostaleria de l’Alt Penedès, ha emès un nou comunicat en el que demanen, sota el lema ‘Volem treballar’, un seguit de canvis en les restriccions vigents. Les explicava la presidenta de la FEGP, Neus Lloveras.

D’altra banda, valoren positivament la línia d’ajudes que la Generalitat ha tret aquest mes de febrer però creuen que és insuficient. Lloveras afegia que és necessària també la reobertura de tots els centres de formació així com establir protocols per poder organitzar esdeveniments.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: