Dissabte, 24 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Campionat de Catalunya de cros individual tindrà accent penedesenc

L’Esportiu Penedès i el Club Atletisme Vilafranca estaran presents al campionat, que tindrà lloc aquest cap de setmana a Santa Cristina d’Aro.

Aquest dissabte Santa Cristina d’Aro acull el Campionat de Catalunya de cros individual. Una prova que comptarà amb representació de la comarca de l’Alt Penedès, amb l’Esportiu Penedès i el Club Atletisme Vilafranca present al campionat.

La competició celebrada al municipi del Baix Empordà donarà el tret de sortida a partir de 2/4 de 10 del matí amb la prova corresponent a la categoria sub-14 femenina, i finalitzarà a 2/4 de 3 de la tarda amb la prova de sub-10 masculina.

En total, per a aquest cap de setmana s’han programat 14 curses. La més llarga de totes serà de 2,7 quilòmetres, i la més curta serà de 900 metres. Cursa organitzada per l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, la Federació Catalana d’Atletisme i la Real Federación Española de Atletismo.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: