Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CCOO exigeix agilitar el procés de reindustrialització la planta de Castellet

El sindicat exigeix més agilitat a la direcció de Robert Bosch i a la Generalitat en el procés de reindustrialització de la planta de Castellet, en compliment dels acords de l’octubre passat.

CCOO recorda que l’acord que es va signar el 22 d’octubre de 2020 establia el tancament de la planta de Castellet i el cessament de l’activitat industrial de Robert Bosch el novembre de 2021. Així mateix, recollia també la creació d’una mesa de reindustrialització integrada per la Generalitat, la direcció de Robert Bosch i la representació de la plantilla, que tenia com a objectiu principal trobar el millor projecte industrial per garantir l’ocupació existent a Robert Bosch.

Des que es va constituir aquesta mesa només s’han exposat línies molt generals de diferents projectes, sense cap mena de concreció. CCOO manifesta la seva preocupació davant la descoordinació i la manca d’avenços evident, i sobretot per l’escàs interès demostrat per la direcció de Robert Bosch per trobar solucions.

Davant d’aquesta situació, CCOO considera que és urgent fixar un termini perquè l’empresa posi a disposició de les parts de la mesa de reindustrialització el quadern de venda per estudiar els possibles inversors interessats a quedar-se la planta de Castellet, amb la idea de mantenir l’ocupació existent actualment.

Així mateix, CCOO demana a la Generalitat una major implicació en aquest procés i que entengui que no només es tracta de Robert Bosch, sinó també de tota l’ocupació indirecta afectada per aquest tancament, que suposa un cop dur per al teixit industrial del Penedès.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: