Dijous, 11 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Cal Bolet acull diumenge ‘Els Gossos’, una comèdia de Nelson Valente sobre l’univers familiar

Cal Bolet acull diumenge ‘Els Gossos’, una comèdia de Nelson Valente sobre l’univers familiar

L’espectacle serveix per encetar la temporada de teatre de Cal Bolet, i acostarà una crua reflexió sobre les relacions familiars i el pes de la quotidianitat.

El dramaturg argentí Nelson Valente explora un cop més un dels seus temes preferits a ‘Els Gossos’, un espectacle produït per la tarragonina Sala Trono i amb la qual s’aixeca el teló teatral de la temporada d’espectacles professionals de Cal Bolet i l’Auditori. Serà aquest diumenge 21 de febrer, a les 7 de la tarda al Teatre Cal Bolet.

La Laura celebra el 40è aniversari organitzant una trobada familiar amb la parella i els sogres. El que s’inicia amb un conversa banal i avorrida sobre els gossos que ha tingut la família, com en molt d’altres àpats, acaba amb una batalla campal on surten les veritats amagades en l’aparent quotidianitat i felicitat de la vida de parella i, per extensió, de la vida familiar.

Una plàcida trobada que es capgira de cop i volta per una anècdota irrellevant que destapa la crua realitat sovint camuflada pel conformisme i les convencions socials.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: