Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

VeC proposa convocar una Junta de Portaveus per definir projectes que optaran a les ajudes

L’objectiu dels Comuns és fer un treball conjunt per plantejar els projectes que podrien presentar-se als ajuts dels Fons Europeus.

Vilafranca en Comú s’ha posat en contacte formalment amb la resta de grups municipals de l’Ajuntament de Vilafranca per tal que es convoqui una Junta de Portaveus.
En una roda de premsa telemàtica el regidor Ramon Arnabat ha recordat que no és la primera vegada que ho proposen i que ara ho fan oficialment.
Arnabat explica que volen anar a la reunió amb una llista de cinc línies clau al voltant de les quals caldria treballar perquè plantegen aspectes compatibles amb els plantejaments que fa la Unió Europea per adjudicar les subvencions. Una primera línia, tenint en compte que Vilafranca disposa d’un Pla d’Habitatge, fa referència a aquesta qüestió per augmentar el parc d’habitatge solidari.
Altres dues línies de treball serien les d’accelerar el procés de transició energètica i l’educació i la cultura amb el projecte d’una nova biblioteca.
Per la seva banda Montse Romagosa exposa que també es plantegen altres dues línies de treball. La mobilitat sostenible, segura i saludable i per altra banda un canvi de model d’atenció a la gent gran amb la reforma de l’antic Hospital de Sant Francesc per desenvolupar-hi el projecte de la Casa de l’Hospitalitat.

VeC

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: