Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’ha suspès el tradicional Aplec de Sant Pau

S’ha suspès el tradicional Aplec de Sant Pau

Per altra banda també s’informa que la missa de les 8 del vespre a la basílica de Santa Maria del proper dilluns dia 25 de gener.

La comissió organitzadora de l’aplec que es fa a la muntanya de Sant Pau de Vilafranca comunica que, degut al greu estat de pandèmia que estem patint, i tenint en compte les restriccions sanitàries vigents per efectuar diversos actes, l’Aplec d’aquest any ha quedat suspès. Per altre banda també s’informa que la missa de les 8 del vespre a la basílica de Santa Maria del proper dilluns dia 25 de gener, festivitat de la conversió de Sant Pau, s’oficiarà en honor al sant i s’hi podrà escoltar el cant dels Goigs. Per aquesta raó, la Missa Exequial d’aquest dilluns es traslladarà al dilluns següent 1 de febrer. Enguany fa 30 anys que la imatge de Sant Pau d’alt d’un tractor engalanat pujava de Vilafranca a l’Ermita per l’Aplec del 25 de gener i ja es va quedar definitivament a l’Ermita. Enguany el dia 25 baixarà a la Basílica de Santa Maria per estar present a la missa de les vuit del vespre, però abans farà una parada a les vuit del matí al Monestir del Carme per fer-hi una petita estada.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: