Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Òmnium Alt Penedès segueix recollint signatures per demanar l’amnistia dels presos

La recollida de signatures es troba dins la campanya d’Òmnium Cultural, Amnistia Ara.

L’agrupació d’Òmnium Cultural a l’Alt Penedès segueix endavant amb la campanya AMNISTIA ARA, a través de la qual es recullen signatures per demanar l’aprovació al Congrés dels Diputats d’una llei d’amnistia dels presos polítics, i les persones represaliades i exiliades.

Diumenge passat tenien previst muntar el punt de recollida de signatures davant de la vilafranquina capella de Sant Joan, però les inclemències meteorològiques ho van impedir. Aquest dissabte al matí, gairebé set dies després, les condicions sí han permès fer-ho, en aquest cas, a la plaça Penedès.

En les darreres setmanes, Òmnium posa a disposició de la ciutadania una parada a diversos municipis de la comarca com Gelida o Sant Sadurní per tal de recollir les signatures. L’objectiu de la proposta és eliminar la pena, mitjançant una solució col·lectiva que, en darrera instància, hauria de ser aprovada al Congrés dels Diputats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: