Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’inici de rebaixes coincideix amb les restriccions que afecten el comerç

El sector està preocupat pel tancament d’establiments el cap de setmana i per la prohibició que arribin clients de la resta de la comarca.

El tret de sortida de les rebaixes d’hivern aquest dijous ha coincidit amb l’inici de les noves restriccions que afecten el comerç. El període de descomptes coincideix doncs amb el tancament durant el cap de setmana de les botigues no essencials. La dinamitzadora de Centre Vila, Yolanda Lezcano, assenyala que l’anunci de les mesures ha complicat l’inici de les rebaixes a Vilafranca.

Malgrat tot, el comerç local de Vilafranca ha viscut una bona campanya de Nadal, amb el suport dels vilafrancs i el fet del confinament comarcal que ha motivat que no es fessin tantes compres a Barcelona.
Ara afronten amb resignació el tancament dels comerços no essencials els dissabtes i busquen alternatives pels seus clients.

Tot i que la campanya de Nadal ha estat positiva des del comerç local s’apunta que el balanç global del 2020 no ha estat gens positiu.

Aquests dies podem veure aparadors de botigues amb els cartells de rebaixes que poden anar del 30% fins al 70%, depenent dels establiments. D’altra banda des del Centre Vila esperen aportar també una injecció en les vendes de les rebaixes a través de la campanya de repartiment de 25 targetes regal entre els seus clients. Són targetes de 200€ cadascuna, 5.000€ que es repartiran a través d’un sorteig que tindrà lloc la setmana vinent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: