Dissabte, 27 de Febrer de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’artista Josep Pérez exposa un recull dels seus gravats a la sala dels Trinitaris

El dibuixant, pintor i gravador de Sant Joan de Mediona, Josep Pérez, exposa fins el proper 28 de febrer a la sala dels Trinitaris de Vilafranca un ampli recull dels gravats que ha creat durant els darrers tres anys.

Es tracta de la primera exposició de la programació d’art visual contemporani 2021 que enguany es podrà veure a la sala. L’exposició es titula «A-Llum» i és un compendi detallat d’aquesta branca artística en la qual el medionenc Josep Pérez s’ha fet un nom de primer nivell.

Pérez treballa habitualment al voltant de la temàtica de la natura i, en aquest cas, ho ha fet centrant-se en la llum com a factor artístic. El recull aplega 43 gravats en els que destaquen els paisatges a contraclaror i les formes translúcides. A més hi ha un muntatge de llums cilíndriques que completen l’escenari. A la sala dels trinitaris, les persones que visitin l’exposició tindran l’oportunitat també de veure un video en el que el mateix Josep Pérez explica el seu procés creatiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: