Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Sala Flyhard celebra el seu desè aniversari amb una temporada adaptada a les circumstàncies

La temporada 2020 – 2021 a la Sala Flyhard havia d’estar marcada per la celebració del seu desè aniversari.

Però les circumstàncies excepcionals generades pel coronavirus han trastocat els plans inicials de l’equip de la sala, amb les vilafranquines Clara Cols i Roser Blanch com a responsables de la direcció artística i la fotografia i imatge respectivament.

Malgrat tot, la sala Flyhard continua amb la seva programació, adaptada a les normatives sanitàries, i amb les produccions que porta de gira arreu del territori.

Clara Cols va ser una de les protagonistes del magazine de Penedès TV ‘Quedem al Vinseum’ d’aquest dimarts per fer un balanç d’aquests 10 anys de trajectòria de la sala, ubicada al barceloní barri de Sants. Cols recordava, entrevistada per Laia Paretas, els orígens del projecte, que es va iniciar inspirat en l’experiència del teatre argentí.

La identitat de la sala Flyhard i les seves produccions teatrals s’ha anat consolidant al llarg d’aquest temps amb un fil conductor clar: donar veu a la dramatúrgia catalana contemporània en un entorn de proximitat màxima.

Per celebrar els deu anys, la Flyhard ha elaborat uns petits documentals on es recull la seva història i la seva essència a través d’entrevistes i imatges de les obres que han passat per la sala.

D’altra banda, una de les seves produccions, ‘Instruccions per enterrar un pare’, arriba aquest diumenge al teatre municipal Cal Bolet de Vilafranca. L’obra, escrita i dirigida per Carmen Marfà i Yago Alonso i interpretada per Eduard Buch, Sara Diego i Teresa Vallicrosa, es podrà veure a les set de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: