Dimecres, 28 de Setembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La defensa d’Adrián Sas interposa un recurs contra la sentència

La setmana passada es va interposar un recurs d’apel·lació en contra de la sentència condemnatòria contra Adrián Sas.

El vilafranquí s’enfronta a una condemna de 3 anys, 6 mesos i 1 dia. La condemna del veí de Vilafranca dependrà del recurs que ha interposat la seva defensa.
El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya haurà d’examinar el recurs d’apel·lació interposat i ratificar, modificar o ordenar redactar de nou la sentència condemnatòria. Caldrà esperar uns mesos per saber-ne el posicionament final.
El que determina l’entrada efectiva a la presó és la petició que l’acusació particular, exercida per la Generalitat, va fer per apreciar l’agreujant d’objecte perillós. La fiscalia no es va acollir a aquest criteri entenent que no es pot considerar perillós un pal de bandera, de la mateixa manera que ho entén la defensa. De manera automàtica però, i sense cap justificació ni raonament, la sentència adopta el criteri de la Generalitat i eleva el que hauria estat una condemna mínima de probablement un any de presó a la de tres anys i un dia. Condemna a la que cal sumar-hi sis mesos per delicte menys greu de lesions. Per tant, superant el llindar dels dos anys que determinen l’entrada en presó d’una persona sense antecedents, el vilafranquí veu com és gràcies a la Generalitat que es passa d’una condemna inferior als dos anys a una de més de tres anys i mig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: