Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC presenta un programa electoral centrat en la defensa pel territori i la reindustrialització

L’aposta dels republicans per la comarca és defensar un model de Penedès que lligui la preservació dels espais agraris i que alhora s’impulsi un ambiciós pla de reindustrialització.

Aquest dimarts a la tarda, diversos membres republicans de l’Alt Penedès van oferir una roda de premsa al Parc 1 d’Octubre de Vilafranca amb l’objectiu de presentar les línies del seu programa electoral a l’Alt Penedès. L’acte va comptar amb la intervenció de Pol Pagès, Rut Ribas i els candidats a les llistes de les properes eleccions al Parlament Lluisa Llop, Montse Espinosa i Jordi Ramos. Defensar un model de Penedès que lligui la preservació dels espais agraris i que alhora s’impulsi un ambiciós pla de reindustrialització. Aquesta és l’aposta que Esquerra Republicana planteja pels propers anys, lligada al desplegament de la vegueria al territori, amb el que volen guanyar per primera vegada les eleccions al Parlament. L’objectiu principal, com va afirmar la candidata republicana Lluïsa Llop és guanyar les eleccions i enfortir el Penedès per fer front a la crisi actual. Llop explicava un dels pilars d’aquest programa electoral, la defensa per una reindustrialització.

Lluïsa Llop va situar el pla de reindustrialització juntament amb l’impuls de la regió agroalimentària del Penedès com els dos projectes claus per a la dinamització de la comarca. En una mateixa línia, els republicans rebutgen el Quart Cinturó perquè aquest representaria trinxar el territori. Esquerra assegura que ells són la garantia del desplegament territorial i va remarcar la necessitat que en els propers quatre anys es desplegui la totalitat dels serveis al Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: