Dimecres, 1 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

En una setmana s’ha doblat el nombre de confinats als centres d’ensenyament de l’Alt Penedès

Amb dades del Departament d’Ensenyament aquest divendres hi ha a l’Alt Penedès un total de 38 grups confinats del conjunt de 107 centres d’ensenyament.

Si comparem la xifra amb la que es publicava el dilluns d’aquesta setmana, que era de 16, observem que s’ha més que doblat la dada. Es continua constatant major afectació a les escoles i instituts, però també algun cas en Llars d’Infants. Aquest divendres es compleix la segona setmana després d’haver tornat a iniciar el curs als centres d’ensenyament, després de les vacances de Nadal.
A la primària i a l’ensenyament secundari s’ha mantingut un creixement en la tornada a les aules en ple hivern. Els centres amb major incidència són l’escola Les Fonts de Gelida i les escoles Pau Boada i Mas i Parera de Vilafranca. A l’Alt Penedès hi ha 888 persones confinades, més del doble de les que hi havia el dilluns. Del total de 38 grups confinats a tota la comarca, 18 són de Vilafranca i del total de 65 casos positius, 35 s’han detectat a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: