Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia jugarà els seus partits com a local a Calafell

El Noia jugarà els seus partits al Pavelló Joan Ortoll de Calafell, fins que finalitzin les obres a l’Olímpic de l’Ateneu. L’equip ha jugat el primer tram de la temporada com a local a Torrelavit.

Nova casa pel Noia. Això sí, de manera provisional. Des de la passada jornada, l’equip de Ferran López disputa els seus partits com a local al Pavelló Joan Ortoll, de Calafell. Es tracta del pas previ a tornar a l’Olímpic de l’Ateneu, un cop finalitzin les obres de millora iniciades el passat mes d’agost.

Durant aquesta temporada, el Noia ha disputat els seus partits com a local al Pavelló Municipal de Torrelavit. Una temporada marcada per les restriccions sanitàries que, entre d’altres, no han permés la presència de públic als partits.

Des del debut com a local en la segona jornada el passat 3 d’octubre, en aquest període a Torrelavit, l’equip ha aconseguit un balanç irregular, amb dues victòries, un empat i tres derrotes; amb 22 gols a favor i 20 en contra.

L’etapa a Calafell ha començat amb bon peu. Còmoda victòria davant el Vic, per 5-0, un partit corresponent a la jornada 12 i que es va recuperar dissabte passat. Aquest dimarts també es va disputar un Noia-Caldes, amb pitjor final: derrota per 4-7.

El Noia va trepitjar la pista de l’Ateneu Olímpic per darrera vegada el passat 21 d’agost, i pocs dies després van iniciar-se unes obres per tal de canviar la teulada, retirant les plaques d’amiant existent. A més, també estava previst reforçar l’estructura del pavelló i dur a terme accions relacionades amb la seguretat contra incendis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: