Dimecres, 8 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Jazz Club Vilafranca presenta en concert Afro Blue a l’ Auditori Montserrat Junyent

El Jazz Club Vilafranca presenta en concert Afro Blue a l’ Auditori Montserrat Junyent

El Jazz Club Vilafranca ha programat novament un concert fora del seu espai habitual, l’Auditori Vinseum, forçat per les restriccions per la COVID-19.

Aquest cop serà a l’Auditori Montserrat Junyent de l’Ateneu Municipal de Vilafranca. És l’Auditori que utilitza l’Escola Municipal de Música Dolors Calvet.
No hi haurà venda anticipada per Internet i les entrades s’hauran d’adquirir totes a taquilla. La limitació d’aforament, amb únicament 50 places, ha portat el Club a oferir reserves per correu electrònic, escrivint a l’adreça . Començant aquest dijous al matí s’atendran totes les peticions per rigorós ordre d’arribada, i fins a completar la capacitat.
L’ús de la mascareta serà obligatori, i que es mantindran les distàncies pel que fa als seients. Per a poder enllestir tots els tràmits i començar el concert amb puntualitat es demana que el públic arribi amb temps. La taquilla obrirà a dos quarts de vuit del vespre i es permetrà l’accés a la sala a les vuit. El concert s’iniciarà a dos quarts de nou.
Afro Blue és un quintet nascut a Terrassa el 1999 que ofereix un jazz contemporani tenyit de ritmes llatins que arriba a l’espectador amb naturalitat.
El seu repertori conté composicions pròpies i versions d’standards de jazz, temes del pop-rock, cançons d’autor i altres, sempre amb arranjaments en clau de Jazz-llatí i Groove.
Per a celebrar els seus 20 anys d’existència, van enregistrar una actuació en directe a l’emblemàtica sala Jamboree de Barcelona. D’aquest concert en va sortir el seu últim treball discogràfic “Live at Jamboree. Afro blue 20 anys”. Durant l’any 2020 l’han presentat arreu de la geografia catalana i espanyola.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: