Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Denuncien el responsable d’un bar i 10 clients per incomplir les mesures sanitàries

Durant el dispositiu conjunt els agents van detenir un home com a presumpte autor dels delictes de resistència, desobediència i atemptat als agents de l’autoritat.

Mossos d’Esquadra i Policia Local de Vilafranca van detenir, el dissabte 16 de gener, un home de nacionalitat espanyola, de 26 anys i veí del municipi, com a presumpte autor dels delictes de resistència, desobediència i atemptat als agents de l’autoritat.

Els fets van passar cap a les vuit del vespre quan els agents van tenir coneixement que hi havia una vintena de persones consumint begudes alcohòliques a la via pública, a la porta d’un bar de Vilafranca, sense respectar la distància de seguretat i sense mascareta.

Una dotació de Policia Local que s’havia apropat al lloc va ser rebuda d’una forma hostil i escridassada per les persones allà congregades.

Davant la situació, es va realitzar un dispositiu conjunt, i de forma coordinada, es van identificar la vintena de persones allà presents per l’incompliment de les mesures sanitàries per la COVID-19.

Mentre s’estaven realitzant les identificacions, una persona que estava a prop del lloc, va començar a entorpir l’actuació dels agents i va fer cas omís de les seves indicacions, arribant a espitjar violentament a dos dels agents, motiu pel qual va quedar detingut com a presumpte autor dels delictes de resistència, desobediència i atemptat als agents de l’autoritat.

Com a resultat del dispositiu, es va denunciar 10 persones, principalment, per incomplir l’obligació de l’ús de la mascareta, per fumar a la via pública sense respectar una distància interpersonal d’almenys dos metres i incomplir les limitacions de número de persones assistents a trobades tant en l’àmbit privat com el públic.

Paral·lelament, es va denunciar administrativament el responsable de l’establiment de restauració per incomplir els límits d’aforament establerts en espais tancats o a l’aire lliure, per a les diferents tipologies d’establiments i activitats.

L’arrestat va quedar en llibertat després de declarar en seu policial i està a l’espera que el citi el jutge.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: