Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Crema totalment un menjador en un pis de Gelida, amb un home intoxicat

El dia de Reis a Gelida, els Bombers van ser alertats d’un incendi a un pis del carrer President Francesc Macià, 26.

L’avís es va rebre a tres quarts de set de la tarda i va fer activar quatre dotacions dels Bombers. El foc va cremar totalment el menjador d’un habitatge, i va rebentar els vidres de la balconera. En el moment de l’incendi, al pis hi havia una sola persona, un home de 64 anys, que va ser atès perquè havia inhalat fum. El foc va ser extingit a les set i vint minuts. A partir d’aleshores, els Bombers van retirar la resta de la vidriera trencada i van ventilar totalment l’habitatge.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: